Nakupme si kvéry, dokud můžeme. EU nám to chce zakázat.

Nakupme si kvéry, dokud můžeme. EU nám to chce zakázat.

A už je to tady. V rámci boje s terorismem chce Evropská komise sebrat zbraně vlastním občanům. Necháme si to líbit?


Dolů

V pátek 13.listopadu 2015 parta vymaštěnejch úchylů postřílela a vyházela do vzduchu 130 nevinných lidí, kteří měli tu smůlu, že zrovna byli na nesprávném místě. Některé úchyly se podařilo zastřelit, jiní se spořádaně vyhodili do vzduchu sami (a zabili další lidi). Další úchylové vyhodili do vzduchu letadlo, předtím postříleli turisty, začátkem roku karikaturisty a vyhazují se do vzduchu taky vzájemně. Moc prima spolek, jehož hlavní evropské hnízdo bylo, jak se ukazuje, no v eurohujerské Bruseli.

Normální lidi už delší dobu pozorují, že aktivita vymaštěnejch úchylů, co zabíjejí lidi na potkání, ve světě i v Evropě roste. Navíc ze zemí, odkud se úchylové rekrutují, k nám v poslední době přicházejí nezvané davy dlouhodobých turistů (národních hostů), z nichž většina vypadá podobně jako ti úchylové, sdílí jejich pouštní náboženství a netají se tím, že nás nemá ráda. Přesto se k nám cpou. Divné..

Vládci většiny států Evropy se na příliv podivných turistů dívají blahovolně a z Bruseli i od vůdkyně z Berlína nad Sprévou jsou nabádáni, aby se k nim chovali ještě blahovolněji. Perspektiva bezpečnostní situace v Evropské unii není nejrůžovější. Vlády občana buzerují za rychlou jízdu, za diskriminaci podle pohlaví, za to, že nechce pronajmout byt divným lidem, za nízký podíl žen na pánských záchodech, kecají mu do toho, čím topí, co jí a čím se opíjí, ale rezignovaly na ochranu hranic. Čest výjimkám. Lidé se bojí, že proti těm úchylům s kalašnikovy zůstanou sami. Přesvědčují se o tom denně.

Můžou za to zbraně

Po pařížských výbuších a dávkách z ákáček Evropská komise (člen komise je komisař a to byli v SSSR pěkní prevíti) konečně prozřela a pojmenovala viníka teroristických akcí, kterého je potřeba zaříznout, vykořenit, zničit. Jak ten zahradník zničil krtka. Krtek za to ovšem podle EU nemůže, ale za terorismus prý vlastně mohou držitelé zbraní. Zatím ne všichni, ale především ti, kteří mají samonabíjecí zbraně, které mají vzhled vojenských útočných pušek (AK, M16 a jejich četné klony včetně naší vz.58) a samopalů. Zabavit, zničit!

Klony útočných pušek, které chce EU zakázat, vyrábí kdekdo. V Americe jsou těch firem desítky či stovky, v Evropě určitě desítky. Na snímku je model SR 556 od firmy Ruger. (foto Ruger)

Žádná taková samonabíjecí zbraň sice nebyla k útokům v Paříži použita (nakupovalo se prý na černém trhu v Bruseli), ale to nevadí, protože tohle je stejně jen záminka. Komisaři (rudí, zelení, duhoví) už dlouho hlásají, že je potřeba lidi v Evropě odzbrojit, aby se nechali snáze ovládat. To ještě tak, aby začali bránit vlastní hranice a vyřizovat si to s teroristy! Aby třeba nedejbože pomohli armádě, když to bude třeba! Dnes to budou tyto zbraně, zítra nám budou chtít sebrat jiné, až se dostaneme k ideálu, že zbraně budou mít jen teroristé a někde možná pod zámkem i armáda s policií.

Úspěšným výrobcem zbraní, které chce EU zakázat a zničit, je také česká firma Proarms Armory, vyrábějící pušky PAR Mk 3. (Foto Proarms)

Evropská komise má ve svém snažení pochopitelně své předchůdce, vážené demokraty, kteří také v zájmu obecného blaha a nastolení ráje na zemi odzbrojili své občany (poddané). Ve 20.století to byli především demokraté Voloďa Uljanov (Lenin), Pepek Stalin (Džugašvili) a Áda Hitler (Schickelgruber). NKVD a gestapo to pak měly se zajišťováním pořádku a bezpečnosti mnohem jednodušší. Ostatně kdyby anglický král po sedmileté válce sebral kolonistům včas zbraně, mohly se dějiny Ameriky vyvíjet taky jinak.

Občan se brání

Jakmile bylo oznámeno, že bruselská věrchuška hodlá potrestat teroristy odzbrojením jejich potenciálních obětí, strhla se mela. Majitelé zbraní v Evropě mají už dlouho svoje obranné organizace (obdoba americké NRA), protože nebýt jich, už bychom dávno žádné kvéry neměli. U nás už od roku 1998 funguje sdružení LEX a na Slovensku Legis Telum. Ty samozřejmě aktivovaly všechny svoje kontakty a začínají konat.

Sdružení LEX se na občany obrátilo mimo jiné s následující výzvou, kterou doporučuji k přečtení:


Otevřený dopis střelcům a majitelům zbraní

Jsem přesvědčen, že je dobré, aby řádní občané (kriminálník a blb na zbroják nedosáhne) měli možnost držet samonabíjecí zbraně typu AK, M16 a další. 


Zakázat by nám pochopitelně chtěli i samonabíjecí verze československé útočné pušky Sa vz.58, kterých je u nás v této kategorii zbraní asi nejvíc. (Foto Wikipedie)

Co jsem pro to udělal? 

1/ Před týdnem jsem podal přihlášku do sdružení LEX. Je to snadné, všechno najdete na jejich webu. Znám některé představitele tohoto sdružení a věřím jim. Vyznají se. Nehodlám se cpát do funkcí, ale pomůžu, jak to půjde. Roční členství stojí tři stovky, dal jsem trošku víc. Prosím, neváhejte a udělejte to taky. Hlásí se jim desítky lidí denně a budete v dobré společnosti. Více informací najdete ZDE.

2/ Podepsal jsem tuto petici:
https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

3/ Všem svým známým doporučuji, aby si pořídili zbraň. Čím víc bude držitelů zbraní (ať již na zbrojní průkaz nebo kategorie D bez zbrojáku), tím hůř se jim nás bude odzbrojovat. Ze všech stran slyším, že rostou prodeje zbraní, že se daleko víc lidí hlásí na zkoušky na zbroják a jsou lépe připravení. Lidé se bojí, nevěří bruselským a berlínským papalášům a chtějí vzít svůj osud do vlastních rukou. Jsou to řádní lidé, slušní občané a nikoli nějací zhulenci. Ostatně mají svůj vzor v Americe, kde trhají prodeje zbraní rekordy už několik let.

4/ Nemlčím o svých názorech na držení zbraní, na fungování Eurosajuzu, na příčiny teroru a na masovou nelegální a přitom Eurosajuzem tolerovanou migraci. 

Jan Tetřev

Jan Tetřev

Mám rád zbraně, starám se o zbraně, píšu o zbraních a občas si z nich (i z někoho) také vystřelím.

All articles of the author

O jižanském autě, jižanském seriálu a jižanské vlajce

O jižanském autě, jižanském seriálu a jižanské vlajce

Vojta Dobeš , Co má společného střílení v americké škole, jižanská vlajka a auto ze starého, ale stále populárního TV seriálu? Jak se dozvíte v tomto článku, překvapivě hodně.

Poškozená B-17 nad Německem a elitní stíhač Luftwaffe se srdcem rytíře

Poškozená B-17 nad Německem a elitní stíhač Luftwaffe se srdcem rytíře

Josef Hladík , Posádka amerického bombardéru vděčí za své životy pilotovi německé Luftwaffe. I takové příběhy píše válka. Z nepřátel se někdy mohou stát ti nejlepší přátelé.

Rough Rider na pláži Utah: V 56 letech v první vlně invaze do Normandie

Rough Rider na pláži Utah: V 56 letech v první vlně invaze do Normandie

Jan Korbel , Syn 26.prezidenta USA brig.gen.Theodore Roosevelt Jr. svému tátovi na pláži Utah ostudu rozhodně neudělal.